Nabeschouwing Sparta Rotterdam - NEC (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 1 november 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Sparta Rotterdam het zondag 1 november 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - NEC (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en NEC is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Falkenburg. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Sparta Rotterdam dat via E. Falkenburg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - NEC
2
0
LIVE Sparta Rotterdam - NEC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart NEC Gele kaart voor N. Wellenberg NEC
38' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Slijngard Sparta Rotterdam
42' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt E. Falkenburg Sparta Rotterdam
42' Gele kaart NEC Gele kaart voor Y. El-Akchaoui NEC
46' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Goossens NEC
46' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor N. Rutjes Sparta Rotterdam
62' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt E. Falkenburg Sparta Rotterdam
68' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. John voor D. Bodul Sparta Rotterdam
69' Wissel NEC Wissel E. Fejzullahu voor N. Wellenberg NEC
75' Wissel NEC Wissel P. Pothuizen voor R. Worm NEC
80' Wissel Sparta Rotterdam Wissel T. Bakens voor K. Strootman Sparta Rotterdam
81' Wissel NEC Wissel Dominiqui voor A. Radomski NEC
85' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. van Bueren voor N. Rutjes Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - NEC
Opstellingen Sparta Rotterdam - NEC
De opstellingen van Sparta Rotterdam en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.