Nabeschouwing Sparta Rotterdam - SC Heerenveen (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 27 september 2009 - 14:31 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Sparta Rotterdam het zondag 27 september 2009 om 14:31 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - SC Heerenveen (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en SC Heerenveen is geëindigd in een 0-2 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van Paulo Henrique. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het SC Heerenveen dat via V. Elm dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - SC Heerenveen
LIVE Sparta Rotterdam - SC Heerenveen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor V. Elm SC Heerenveen
17' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Adeleye Sparta Rotterdam
28' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Dingsdag SC Heerenveen
44' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Janmaat voor K. Nielsen SC Heerenveen
45' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Paulo Henrique SC Heerenveen
61' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. Falkenburg voor S. van Gessel Sparta Rotterdam
61' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Papadopulos voor G. Sibon SC Heerenveen
68' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. John voor R. Denneboom Sparta Rotterdam
71' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor D. Janmaat SC Heerenveen
73' Penalty SC Heerenveen Penalty V. Elm SC Heerenveen
73' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor N. Rutjes Sparta Rotterdam
77' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Dissels voor T. Bakens Sparta Rotterdam
88' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Koning voor C. Grindheim SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - SC Heerenveen
Opstellingen Sparta Rotterdam - SC Heerenveen
De opstellingen van Sparta Rotterdam en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.