Nabeschouwing Sparta Rotterdam - VVV Venlo (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 14 februari 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Sparta Rotterdam het zondag 14 februari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - VVV Venlo (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en VVV Venlo is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van J. John. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Sparta Rotterdam dat via E. Duplan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut moest Sparta Rotterdam verder met een man minder nadat D. Slijngard een rode kaart had gekregen. Het lukte VVV Venlo in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - VVV Venlo
2
0
LIVE Sparta Rotterdam - VVV Venlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt J. John Sparta Rotterdam
4' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Fleuren VVV-Venlo
10' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor N. Rutjes Sparta Rotterdam
11' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Leemans VVV-Venlo
17' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Koenders Sparta Rotterdam
32' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt E. Duplan Sparta Rotterdam
33' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor F. van Kouwen VVV-Venlo
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. van Bueren voor N. Rutjes Sparta Rotterdam
52' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor D. Slijngard Sparta Rotterdam
58' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Knol voor J. John Sparta Rotterdam
64' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Timisela voor Gonzalo García VVV-Venlo
68' Wissel VVV-Venlo Wissel Diogo Viana voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
72' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Uchebo voor F. van Kouwen VVV-Venlo
73' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Poepon voor D. Bodul Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - VVV Venlo
Opstellingen Sparta Rotterdam - VVV Venlo
De opstellingen van Sparta Rotterdam en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Rotterdam
6
5
9 Rydell Poepon
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - VVV Venlo

Sparta Rotterdam en VVV Venlo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 22 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sparta Rotterdam te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sparta Rotterdam. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.