Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Willem II (2-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 15 augustus 2009 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Sparta Rotterdam het zaterdag 15 augustus 2009 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Willem II (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en Willem II is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Biemans. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Sparta Rotterdam dat via K. Strootman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Poepon dacht na 65 minuten te scoren voor Sparta Rotterdam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - Willem II
2
1
LIVE Sparta Rotterdam - Willem II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Willem II Doelpunt B. Biemans Willem II
34' Gele kaart Willem II Gele kaart voor I. Kargbo Willem II
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. Falkenburg voor T. Bakens Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Dissels voor J. John Sparta Rotterdam
55' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor C. Dissels Sparta Rotterdam
60' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt K. Strootman Sparta Rotterdam
64' Wissel Willem II Wissel George Mourad voor J. Waalkens Willem II
65' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Poepon Sparta Rotterdam
79' Wissel Willem II Wissel R. Reniers voor S. Zijler Willem II
83' Wissel Sparta Rotterdam Wissel E. van Bueren voor N. Rutjes Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Willem II
Opstellingen Sparta Rotterdam - Willem II
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Rotterdam
20 Erik Falkenburg
11
6
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Willem II

Sparta Rotterdam en Willem II treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 6 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sparta Rotterdam als Willem II wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.