Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (3-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Vitesse het zondag 8 augustus 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de Vitesse - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Immers. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Vitesse dat via W. Pluim dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Nilsson dacht na 57 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Vitesse via L. Nilsson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - ADO Den Haag
3
1
LIVE Vitesse - ADO Den Haag 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers ADO Den Haag
31' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor C. Sprockel Vitesse
46' Doelpunt Vitesse Doelpunt W. Pluim Vitesse
52' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor W. Verhoek ADO Den Haag
54' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
57' Penalty Vitesse Penalty L. Nilsson Vitesse
69' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Ammi ADO Den Haag
71' Penalty Vitesse Penalty L. Nilsson Vitesse
75' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Ignacio voor R. van den Bergh ADO Den Haag
76' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Kum voor P. Bosschaart ADO Den Haag
84' Wissel Vitesse Wissel G. Felixdaal voor A. Büttner Vitesse
85' Wissel ADO Den Haag Wissel K. van Hese voor C. Supusepa ADO Den Haag
87' Wissel Vitesse Wissel R. de Ruiter voor W. Pluim Vitesse
93' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor G. Snijders Vitesse
90' Wissel Vitesse Wissel T. Heijckmann voor L. Nilsson Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - ADO Den Haag
Opstellingen Vitesse - ADO Den Haag
De opstellingen van Vitesse en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Vitesse - ADO Den Haag

Vitesse en ADO Den Haag treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 6 maart 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitesse als ADO Den Haag wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.