Nabeschouwing Vitesse - FC Groningen (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 3 april 2010 - 19:45 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt Vitesse het zaterdag 3 april 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen.

Via de Vitesse - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - FC Groningen (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en FC Groningen is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 67e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van Claudemir. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Vitesse dat via S. Kolk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Büttner dacht na 91 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - FC Groningen
Goals
3
0
LIVE Vitesse - FC Groningen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Wissel FC Groningen Wissel N. Pedersen voor L. Bacuna FC Groningen
58' Wissel Vitesse Wissel K. van Diermen voor C. Jong-a-Pin Vitesse
65' Wissel Vitesse Wissel O. Kaya voor K. van Diermen Vitesse
67' Doelpunt Vitesse Doelpunt Claudemir Vitesse
70' Wissel FC Groningen Wissel K. van de Laak voor T. Enevoldsen FC Groningen
79' Doelpunt Vitesse Doelpunt S. Kolk Vitesse
79' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Büttner Vitesse
79' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor L. Nilsson Vitesse
84' Wissel FC Groningen Wissel S. Koc voor G. Lovre FC Groningen
91' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Büttner Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - FC Groningen
Opstellingen Vitesse - FC Groningen
De opstellingen van Vitesse en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Groningen
# Speler Pos.
1
5 Fredrik Stenman
7 Andreas Granqvist
24 Tom Hiariej
18 Daley Blind
8 Tim Sparv
23 Thomas Enevoldsen
10
15
43 Leandro Bacuna
11 Tim Matavž
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
14 Nicklas Pedersen
13
16 Serhat Koç
Voorbeschouwing Vitesse - FC Groningen

Vitesse en FC Groningen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en FC Groningen in de Eredivisie vond plaats op 27 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitesse als FC Groningen wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 4
Winst FC Groningen 4
Gelijkspel 1
Totaal 9
Tags
Vitesse - FC Groningen Opstelling Vitesse Opstelling FC Groningen Live Vitesse - FC Groningen Live Vitesse - FC Groningen kijken Vitesse - FC Groningen kijken Live Vitesse - FC Groningen stream Vitesse - FC Groningen Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - FC Groningen Uitslag Vitesse - FC Groningen Statistieken Vitesse - FC Groningen Eredivisie 2009/2010 Vitesse - FC Groningen wedden Vitesse - FC Groningen gokken Vitesse - FC Groningen Unibet