Nabeschouwing Vitesse - RKC Waalwijk (3-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 19 september 2009 - 19:49 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt Vitesse het zaterdag 19 september 2009 om 19:49 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de Vitesse - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - RKC Waalwijk (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en RKC Waalwijk is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Nilsson. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het RKC Waalwijk dat via F. Idabdelhay dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Kolk dacht na 38 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Vitesse via P. Verhaegh, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - RKC Waalwijk
Goals
3
1
LIVE Vitesse - RKC Waalwijk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Vitesse Doelpunt L. Nilsson Vitesse
23' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Hofs Vitesse
24' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt F. Idabdelhay RKC Waalwijk
25' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor C. Jong-a-Pin Vitesse
38' Penalty Vitesse Penalty S. Kolk Vitesse
38' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor R. Berger RKC Waalwijk
45' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor P. Verhaegh Vitesse
49' Doelpunt Vitesse Doelpunt P. Verhaegh Vitesse
58' Wissel RKC Waalwijk Wissel C. Benschop voor R. Berger RKC Waalwijk
72' Wissel Vitesse Wissel J. Jenner voor L. Nilsson Vitesse
72' Wissel Vitesse Wissel A. Büttner voor N. Hofs Vitesse
73' Wissel RKC Waalwijk Wissel F. Benson voor F. Idabdelhay RKC Waalwijk
77' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Metaj voor A. Obodai RKC Waalwijk
86' Wissel Vitesse Wissel D. Stevanovic voor R. Molhoek Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - RKC Waalwijk
Opstellingen Vitesse - RKC Waalwijk
De opstellingen van Vitesse en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal RKC Waalwijk
# Speler Pos.
1
5 Gijs Luirink
2
3
40 Jürgen Colin
10
8
12
7 Benjamin De Ceulaer
19
11 Derk Boerrigter
Wissels RKC Waalwijk
# Speler Pos.
9 Charlison Benschop
14 Fredua Buadee Benson Erchiah
32 Shkodran Metaj
Voorbeschouwing Vitesse - RKC Waalwijk

Vitesse en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en RKC Waalwijk in de Eredivisie vond plaats op 25 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 4
Winst RKC Waalwijk 1
Gelijkspel 1
Totaal 6
Tags
Vitesse - RKC Waalwijk Opstelling Vitesse Opstelling RKC Waalwijk Live Vitesse - RKC Waalwijk Live Vitesse - RKC Waalwijk kijken Vitesse - RKC Waalwijk kijken Live Vitesse - RKC Waalwijk stream Vitesse - RKC Waalwijk Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - RKC Waalwijk Uitslag Vitesse - RKC Waalwijk Statistieken Vitesse - RKC Waalwijk Eredivisie 2009/2010 Vitesse - RKC Waalwijk wedden Vitesse - RKC Waalwijk gokken Vitesse - RKC Waalwijk Unibet