Nabeschouwing Vitesse - Roda JC (2-5) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Vitesse het zondag 18 april 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de Vitesse - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Roda JC (2-5)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Roda JC is geëindigd in een 2-5 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Janssen. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via W. Janssen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Skoubo dacht na 30 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde Vitesse via O. Kaya, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Vitesse via A. Büttner de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde M. Junker namens Roda JC Kerkrade. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek M. Junker te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - Roda JC
2
5
LIVE Vitesse - Roda JC 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt W. Janssen Roda JC Kerkrade
14' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt W. Janssen Roda JC Kerkrade
30' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Skoubo Roda JC Kerkrade
33' Wissel Vitesse Wissel C. Jong-a-Pin voor S. Kolk Vitesse
40' Doelpunt Vitesse Doelpunt O. Kaya Vitesse
42' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
47' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Kruiswijk Roda JC Kerkrade
51' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Büttner Vitesse
58' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor C. Sprockel Vitesse
69' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
77' Wissel Vitesse Wissel R. de Ruiter voor C. Sprockel Vitesse
82' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Delorge voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
83' Wissel Vitesse Wissel C. Kodalak voor C. Jong-a-Pin Vitesse
91' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
92' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel S. Svärd voor M. Junker Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Roda JC
Opstellingen Vitesse - Roda JC
De opstellingen van Vitesse en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Vitesse - Roda JC

Vitesse en Roda JC treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 28 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 4 keer wist de ploeg van Vitesse te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Vitesse. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.