Nabeschouwing Vitesse - SC Heerenveen (0-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 14 maart 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Vitesse het zondag 14 maart 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de Vitesse - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - SC Heerenveen (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en SC Heerenveen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 83e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Beerens. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - SC Heerenveen
LIVE Vitesse - SC Heerenveen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Haglund voor V. Elm SC Heerenveen
64' Wissel Vitesse Wissel A. Büttner voor S. Kolk Vitesse
64' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Losada voor M. Väyrynen SC Heerenveen
76' Wissel Vitesse Wissel O. Kaya voor S. Greene Vitesse
76' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Wojciechowski voor F. Duricic SC Heerenveen
83' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Beerens SC Heerenveen
89' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor L. Nilsson Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - SC Heerenveen
Opstellingen Vitesse - SC Heerenveen
De opstellingen van Vitesse en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.