Nabeschouwing Vitesse - Willem II (0-0) || Eredivisie 2010/2011

Vrijdag 1 oktober 2010 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2010/2011 neemt Vitesse het vrijdag 1 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de Vitesse - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Willem II (0-0)

De Eredivisie 2010/2011 wedstrijd tussen Vitesse en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - Willem II
LIVE Vitesse - Willem II 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Stevanovič Vitesse
53' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Büttner Vitesse
53' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Pröpper Vitesse
72' Wissel Vitesse Wissel W. Pluim voor D. Stevanovič Vitesse
75' Wissel Willem II Wissel R. van Zaanen voor L. Hutten Willem II
78' Wissel Vitesse Wissel L. Nilsson voor J. Jenner Vitesse
78' Wissel Willem II Wissel B. Biemans voor A. Swinkels Willem II
80' Wissel Willem II Wissel N. Vossebelt voor A. Landgren Willem II
87' Wissel Vitesse Wissel M. van Ginkel voor N. Barazite Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Willem II
Opstellingen Vitesse - Willem II
De opstellingen van Vitesse en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Vitesse - Willem II

Vitesse en Willem II treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 27 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 6
Winst Willem II 2
Gelijkspel 2
Totaal 10
Tags
Vitesse - Willem II Opstelling Vitesse Opstelling Willem II Live Vitesse - Willem II Live Vitesse - Willem II kijken Vitesse - Willem II kijken Live Vitesse - Willem II stream Vitesse - Willem II Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - Willem II Uitslag Vitesse - Willem II Statistieken Vitesse - Willem II Eredivisie 2010/2011 Vitesse - Willem II wedden Vitesse - Willem II gokken Vitesse - Willem II Unibet