Nabeschouwing Vitesse - Willem II (2-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 27 maart 2010 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Vitesse het zaterdag 27 maart 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de Vitesse - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Willem II (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Willem II is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Boutahar. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Vitesse dat via S. Greene dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Kolk dacht na 78 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - Willem II
2
1
LIVE Vitesse - Willem II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor J. Drost Vitesse
28' Doelpunt Willem II Doelpunt S. Boutahar Willem II
41' Doelpunt Vitesse Doelpunt S. Greene Vitesse
42' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Hofs Vitesse
43' Gele kaart Willem II Gele kaart voor J. Janse Willem II
46' Wissel Willem II Wissel M. Pereira voor I. Kargbo Willem II
63' Wissel Vitesse Wissel O. Kaya voor K. van Diermen Vitesse
76' Wissel Vitesse Wissel S. Kolk voor L. Nilsson Vitesse
78' Doelpunt Vitesse Doelpunt S. Kolk Vitesse
79' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Schenkel Willem II
80' Wissel Willem II Wissel S. Zijler voor J. van der Heijden Willem II
83' Wissel Vitesse Wissel D. Stevanovic voor A. Büttner Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Willem II
Opstellingen Vitesse - Willem II
De opstellingen van Vitesse en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Vitesse - Willem II

Vitesse en Willem II treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 1 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.