Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (2-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 9 augustus 2009 - 14:36 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt VVV Venlo het zondag 9 augustus 2009 om 14:36 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de VVV Venlo - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (2-2)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen VVV Venlo en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 8e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Verhoek. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het ADO Den Haag dat via R. van den Bergh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Honda dacht na 37 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 62e minuut moest ADO Den Haag verder met een man minder, nadat K. Soltani een tweede gele kaart kreeg. Na 76 minuten spelen wist VVV-Venlo via K. Honda de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 85 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat R. van den Bergh zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - ADO Den Haag
2
2
LIVE VVV Venlo - ADO Den Haag 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt W. Verhoek ADO Den Haag
28' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor H. Drost VVV-Venlo
29' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Calabro VVV-Venlo
30' Penalty ADO Den Haag Penalty R. van den Bergh ADO Den Haag
37' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Honda VVV-Venlo
40' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Soltani ADO Den Haag
43' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor R. van den Bergh ADO Den Haag
54' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Kum voor K. van Hese ADO Den Haag
60' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Leemans VVV-Venlo
62' Tweede gele kaart ADO Den Haag Tweede gele kaart voor K. Soltani ADO Den Haag
67' Wissel ADO Den Haag Wissel P. Bosschaart voor W. Verhoek ADO Den Haag
69' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Schaken voor H. Drost VVV-Venlo
70' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Fleuren VVV-Venlo
76' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Honda VVV-Venlo
79' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Dadda voor Diogo Viana VVV-Venlo
80' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor Berry Powel ADO Den Haag
81' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
85' Tweede gele kaart ADO Den Haag Tweede gele kaart voor R. van den Bergh ADO Den Haag
88' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Honda VVV-Venlo
88' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Derijck ADO Den Haag
93' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Verdellen voor A. Auassar VVV-Venlo