Nabeschouwing VVV Venlo - FC Twente (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 3 april 2010 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt VVV Venlo het zaterdag 3 april 2010 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de VVV Venlo - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Twente (0-2)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en FC Twente is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van B. NKufo. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het FC Twente dat via B. Ruiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Twente
LIVE VVV Venlo - FC Twente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. NKufo FC Twente
68' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Ahahaoui voor K. Van Dessel VVV-Venlo
71' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor K. Perez FC Twente
71' Wissel FC Twente Wissel M. Stoch voor B. Parker FC Twente
72' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor C. Tioté FC Twente
83' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Dadda voor N. Fleuren VVV-Venlo
88' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Ruiz FC Twente
88' Wissel FC Twente Wissel L. de Jong voor B. NKufo FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Twente
Opstellingen VVV Venlo - FC Twente
De opstellingen van VVV Venlo en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.