Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht (1-2) || Eredivisie 2010/2011

Woensdag 19 januari 2011 - 18:45 uur



In de Eredivisie 2010/2011 neemt VVV Venlo het woensdag 19 januari 2011 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de VVV Venlo - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht (1-2)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en FC Utrecht is geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Demouge. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het VVV-Venlo dat via K. Leemans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 39e minuut moest VVV-Venlo verder met een man minder nadat N. Fleuren een rode kaart had gekregen. Het lukte VVV Venlo in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 90e minuut scoorde FC Utrecht via A. Yildirim, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Utrecht
Goals
1
2
LIVE VVV Venlo - FC Utrecht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt F. Demouge met assist van D. Mertens FC Utrecht
38' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Leemans met assist van D. Vujićević VVV-Venlo
39' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor N. Fleuren VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel Q. Kruijsen voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
69' Wissel FC Utrecht Wissel E. Brouwers voor D. Mertens FC Utrecht
73' Wissel VVV-Venlo Wissel Jorge Chula voor A. Musa VVV-Venlo
77' Wissel FC Utrecht Wissel A. Yildirim voor N. Asare FC Utrecht
80' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Silberbauer FC Utrecht
81' Wissel VVV-Venlo Wissel F. Ojo voor D. Vujićević VVV-Venlo
90' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt A. Yildirim met assist van F. Demouge FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Utrecht
Opstellingen VVV Venlo - FC Utrecht
De opstellingen van VVV Venlo en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
40
44 Attila Yıldırım
3
14 Mark van der Maarel
17
19 Khalid Sinouh
30
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht

VVV Venlo en FC Utrecht treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 19 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 3 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor VVV Venlo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 1
Winst FC Utrecht 3
Gelijkspel 1
Totaal 5
Tags
VVV Venlo - FC Utrecht Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Utrecht Live VVV Venlo - FC Utrecht Live VVV Venlo - FC Utrecht kijken VVV Venlo - FC Utrecht kijken Live VVV Venlo - FC Utrecht stream VVV Venlo - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht Uitslag VVV Venlo - FC Utrecht Statistieken VVV Venlo - FC Utrecht Eredivisie 2010/2011 VVV Venlo - FC Utrecht wedden VVV Venlo - FC Utrecht gokken VVV Venlo - FC Utrecht Unibet