Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (1-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 13 september 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt VVV Venlo het zondag 13 september 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de VVV Venlo - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (1-0)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Heracles is geëindigd in een 1-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 8e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Calabro. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Heracles
1
0
LIVE VVV Venlo - Heracles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Calabro VVV-Venlo
58' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Everton Heracles Almelo
64' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor D. Douglas Heracles Almelo
67' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hakola voor D. Douglas Heracles Almelo
67' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Ornoch voor Everton Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Schulmeister voor M. Vejinovic Heracles Almelo
88' Wissel VVV-Venlo Wissel Diogo Viana voor R. Schaken VVV-Venlo
90' Wissel VVV-Venlo Wissel F. de Regt voor S. Calabro VVV-Venlo
93' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Dadda voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Heracles
Opstellingen VVV Venlo - Heracles
De opstellingen van VVV Venlo en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.