Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Vrijdag 30 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt VVV Venlo het vrijdag 30 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de VVV Venlo - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen VVV Venlo en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Schilder van NAC Breda. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 17e minuut het veld moest verlaten. In de 38e minuut was het VVV-Venlo dat via F. van Kouwen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Leonardo dacht na 68 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 83e minuut werd T. Gilissen van NAC Breda met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor NAC Breda het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - NAC Breda
1
1
LIVE VVV Venlo - NAC Breda 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Schilder NAC Breda
17' Tweede gele kaart NAC Breda Tweede gele kaart voor R. Schilder NAC Breda
25' Wissel NAC Breda Wissel F. Snoyl voor M. Amoah NAC Breda
38' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt F. van Kouwen VVV-Venlo
62' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Auassar voor J. Takak VVV-Venlo
68' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Leonardo NAC Breda
72' Wissel VVV-Venlo Wissel Diogo Viana voor K. Van Dessel VVV-Venlo
74' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor E. de Graaf NAC Breda
81' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Boymans voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
82' Wissel NAC Breda Wissel D. Gorter voor Leonardo NAC Breda
83' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor T. Gilissen NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel K. Elshot voor A. Lurling NAC Breda
94' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. ten Rouwelaar NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - NAC Breda
Opstellingen VVV Venlo - NAC Breda
De opstellingen van VVV Venlo en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.