Nabeschouwing VVV Venlo - NEC (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt VVV Venlo het zondag 18 april 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de VVV Venlo - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - NEC (2-0)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en NEC is geëindigd in een 2-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Boymans. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het VVV-Venlo dat via R. Boymans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - NEC
2
0
LIVE VVV Venlo - NEC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. Boymans VVV-Venlo
37' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Auassar voor K. Van Dessel VVV-Venlo
46' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor B. Vleminckx NEC
61' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. Boymans VVV-Venlo
69' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Calabro voor R. Boymans VVV-Venlo
73' Wissel NEC Wissel E. Fejzullahu voor J. Goossens NEC
90' Wissel VVV-Venlo Wissel F. de Regt voor S. Verdellen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - NEC
Opstellingen VVV Venlo - NEC
De opstellingen van VVV Venlo en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.