Nabeschouwing VVV Venlo - PSV (0-3) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 23 januari 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt VVV Venlo het zondag 23 januari 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PSV.

Via de VVV Venlo - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - PSV (0-3)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en PSV is geëindigd in een 0-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Bouma. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het PSV dat via J. Lens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Hutchinson dacht na 46 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - PSV
LIVE VVV Venlo - PSV 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel PSV Wissel F. Rodríguez voor Marcelo PSV
14' Doelpunt PSV Doelpunt W. Bouma met assist van O. Toivonen PSV
43' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Leemans VVV-Venlo
44' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. Berg PSV
45' Doelpunt PSV Doelpunt J. Lens PSV
46' Doelpunt PSV Doelpunt A. Hutchinson met assist van J. Lens PSV
46' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Cullen voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
46' Wissel PSV Wissel D. Koevermans voor M. Berg PSV
51' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Manolev PSV
63' Wissel VVV-Venlo Wissel F. Ojo voor P. Paauwe VVV-Venlo
76' Wissel PSV Wissel S. Nijland voor O. Toivonen PSV
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - PSV
Opstellingen VVV Venlo - PSV
De opstellingen van VVV Venlo en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing VVV Venlo - PSV

VVV Venlo en PSV treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en PSV in de Eredivisie vond plaats op 3 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 3 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor VVV Venlo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.