Nabeschouwing VVV Venlo - SC Heerenveen (3-1) || Eredivisie 2009/2010

Dinsdag 2 februari 2010 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt VVV Venlo het dinsdag 2 februari 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de VVV Venlo - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - SC Heerenveen (3-1)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en SC Heerenveen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van F. de Regt. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het VVV-Venlo dat via Gonzalo García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Calabro dacht na 16 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 35e minuut scoorde SC Heerenveen via G. Sibon, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - SC Heerenveen
3
1
LIVE VVV Venlo - SC Heerenveen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor C. Grindheim SC Heerenveen
11' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt F. de Regt VVV-Venlo
14' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Gonzalo García VVV-Venlo
16' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Calabro VVV-Venlo
19' Wissel SC Heerenveen Wissel O. Assaidi voor R. Beerens SC Heerenveen
34' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Paauwe VVV-Venlo
35' Penalty SC Heerenveen Penalty G. Sibon SC Heerenveen
46' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Haglund voor H. Losada SC Heerenveen
72' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Papadopulos voor C. Grindheim SC Heerenveen
73' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Papadopulos SC Heerenveen
78' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Van Dessel voor Gonzalo García VVV-Venlo
83' Wissel VVV-Venlo Wissel Diogo Viana voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
89' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Schaken VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - SC Heerenveen
Opstellingen VVV Venlo - SC Heerenveen
De opstellingen van VVV Venlo en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.