Nabeschouwing VVV Venlo - Vitesse (2-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 7 februari 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt VVV Venlo het zondag 7 februari 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de VVV Venlo - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Vitesse (2-0)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Vitesse is geëindigd in een 2-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Sprockel. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het VVV-Venlo dat via P. Paauwe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Vitesse
2
0
LIVE VVV Venlo - Vitesse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt VVV-Venlo Eigen doelpunt C. Sprockel VVV-Venlo
42' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor C. Jong-a-Pin Vitesse
52' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Fleuren VVV-Venlo
59' Wissel Vitesse Wissel A. Büttner voor K. van Diermen Vitesse
68' Wissel VVV-Venlo Wissel Diogo Viana voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
73' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor C. Sprockel Vitesse
76' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor W. Pluim Vitesse
76' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Van Dessel voor Gonzalo García VVV-Venlo
82' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Stevanovic Vitesse
86' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Uchebo voor S. Calabro VVV-Venlo
88' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor S. Greene Vitesse
89' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Paauwe VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Vitesse
Opstellingen VVV Venlo - Vitesse
De opstellingen van VVV Venlo en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing VVV Venlo - Vitesse

VVV Venlo en Vitesse treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 7 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.