Nabeschouwing Willem II - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 22 november 2009 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt Willem II het zondag 22 november 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - ADO Den Haag (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Willem II en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Ammi in de 37e minuut, waardoor ADO Den Haag met een man minder kwam te staan. In de 66e minuut was het ADO Den Haag dat via K. Soltani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Demouge dacht na 75 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - ADO Den Haag
Goals
1
1
LIVE Willem II - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor A. Ammi ADO Den Haag
41' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Piqué voor B. Milic ADO Den Haag
45' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Pereira Willem II
46' Wissel Willem II Wissel Leonardo Veloso voor D. Schenkel Willem II
66' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt K. Soltani ADO Den Haag
71' Wissel Willem II Wissel J. Waalkens voor M. Pereira Willem II
72' Wissel Willem II Wissel G. Sheotahul voor C. Grégoire Willem II
75' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Demouge Willem II
77' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Vicento voor W. Verhoek ADO Den Haag
84' Gele kaart Willem II Gele kaart voor S. Zijler Willem II
91' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Piqué ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - ADO Den Haag
Opstellingen Willem II - ADO Den Haag
De opstellingen van Willem II en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
16 Barry Ditewig
3 Christian Kum
4 Timothy Derijck
2
20 Csaba Horváth
8 Danny Buijs
18
11 Wesley Verhoek
17
7
9
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
41 Lorenzo Piqué
36 Charlton Vicento
Voorbeschouwing Willem II - ADO Den Haag

Willem II en ADO Den Haag treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 19 april 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Willem II favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 3
Winst ADO Den Haag 1
Gelijkspel 2
Totaal 6
Tags
Willem II - ADO Den Haag Opstelling Willem II Opstelling ADO Den Haag Live Willem II - ADO Den Haag Live Willem II - ADO Den Haag kijken Willem II - ADO Den Haag kijken Live Willem II - ADO Den Haag stream Willem II - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Willem II - ADO Den Haag Uitslag Willem II - ADO Den Haag Statistieken Willem II - ADO Den Haag Eredivisie 2009/2010 Willem II - ADO Den Haag wedden Willem II - ADO Den Haag gokken Willem II - ADO Den Haag Unibet