Nabeschouwing Willem II - Heracles (2-6) || Eredivisie 2010/2011

Zaterdag 9 april 2011 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Willem II het zaterdag 9 april 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Heracles (2-6)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Heracles is geëindigd in een 2-6 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 4e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Lasnik. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 4e minuut moest M. Looms van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Heracles Almelo verder met een speler minder. Everton dacht na 6 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde Heracles Almelo via Everton, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 48 minuten spelen wist Heracles Almelo via W. Overtoom de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut scoorde Everton namens Heracles Almelo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 82e minuut leek D. Halilović te scoren voor Willem II, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 88e minuut leek W. Overtoom te scoren voor Heracles Almelo, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 90e minuut leek K. Quansah te scoren voor Heracles Almelo, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-6 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Heracles
2
6
LIVE Willem II - Heracles 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Willem II Penalty A. Lasnik J. Hakola Willem II
4' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor M. Looms Heracles Almelo
6' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton met assist van W. Overtoom Heracles Almelo
10' Wissel Heracles Almelo Wissel O. ter Horst voor D. Douglas Heracles Almelo
40' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton met assist van A. van der Linden Heracles Almelo
48' Penalty Heracles Almelo Penalty W. Overtoom S. Armenteros Heracles Almelo
47' Gele kaart Willem II Gele kaart voor B. Biemans Willem II
46' Wissel Willem II Wissel E. Levchenko voor V. Lampi Willem II
46' Wissel Willem II Wissel D. Strihavka voor R. Janga Willem II
58' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Everton met assist van S. Armenteros Heracles Almelo
66' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Strihavka Willem II
72' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Plet voor S. Armenteros Heracles Almelo
79' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Bruns voor Everton Heracles Almelo
82' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Halilović met assist van A. Lasnik Willem II
88' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt W. Overtoom met assist van G. Plet Heracles Almelo
92' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Quansah met assist van M. Vejinovic Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Heracles
Opstellingen Willem II - Heracles
De opstellingen van Willem II en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Willem II - Heracles

Willem II en Heracles treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 7 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 8 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Willem II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.