Nabeschouwing Willem II - NEC (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 3 oktober 2009 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Willem II het zaterdag 3 oktober 2009 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - NEC (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Willem II en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 40e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Fejzullahu. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Willem II dat via S. Boutahar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - NEC
1
1
LIVE Willem II - NEC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel NEC Wissel M. Burgzorg voor N. Wellenberg NEC
26' Gele kaart NEC Gele kaart voor E. Fejzullahu NEC
40' Doelpunt NEC Doelpunt E. Fejzullahu NEC
46' Wissel Willem II Wissel M. Pereira voor J. van der Heijden Willem II
46' Wissel Willem II Wissel R. Reniers voor G. Sheotahul Willem II
57' Wissel NEC Wissel J. Goossens voor P. Pothuizen NEC
60' Doelpunt Willem II Doelpunt S. Boutahar Willem II
61' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Goossens NEC
67' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Leonardo Veloso Willem II
80' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. van Eijden NEC
87' Wissel NEC Wissel R. Worm voor M. El Kabir NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - NEC
Opstellingen Willem II - NEC
De opstellingen van Willem II en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Willem II - NEC

Willem II en NEC treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en NEC in de Eredivisie vond plaats op 21 maart 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Willem II als NEC wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.