Nabeschouwing Willem II - Roda JC (1-3) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 13 december 2009 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Willem II het zondag 13 december 2009 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Roda JC (1-3)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Roda JC is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Junker. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Willem II dat via C. Grégoire dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Vormer dacht na 68 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Roda JC Kerkrade via M. Junker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Roda JC
1
3
LIVE Willem II - Roda JC 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Saeijs Roda JC Kerkrade
18' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
20' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor E. Addo Roda JC Kerkrade
21' Penalty Willem II Penalty C. Grégoire Willem II
32' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor W. Janssen Roda JC Kerkrade
35' Wissel Willem II Wissel J. Livramento voor I. Kargbo Willem II
65' Wissel Willem II Wissel B. Deul voor S. Boutahar Willem II
68' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Vormer Roda JC Kerkrade
71' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
74' Wissel Willem II Wissel G. Sheotahul voor D. Schenkel Willem II
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel P. Kah voor E. Addo Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Meulens voor M. Junker Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Roda JC
Opstellingen Willem II - Roda JC
De opstellingen van Willem II en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Roda JC
4
27 Boldizsár Bodor
14 Rihairo Meulens
Voorbeschouwing Willem II - Roda JC

Willem II en Roda JC treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 3 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Willem II favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.