Nabeschouwing Willem II - SC Heerenveen (4-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 25 oktober 2009 - 13:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Willem II het zondag 25 oktober 2009 om 13:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - SC Heerenveen (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en SC Heerenveen is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Zijler. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Willem II dat via S. Boutahar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Papadopulos dacht na 65 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Willem II via F. Demouge, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Willem II via F. Demouge de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - SC Heerenveen
4
1
LIVE Willem II - SC Heerenveen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Willem II Wissel M. Pereira voor M. Akgün Willem II
13' Gele kaart Willem II Gele kaart voor S. Zijler Willem II
36' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Svec SC Heerenveen
47' Wissel Willem II Wissel C. Grégoire voor G. Sheotahul Willem II
48' Doelpunt Willem II Doelpunt S. Zijler Willem II
51' Doelpunt Willem II Doelpunt S. Boutahar Willem II
57' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Elyounoussi voor O. Assaidi SC Heerenveen
65' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Papadopulos SC Heerenveen
70' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Demouge Willem II
75' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor G. Sibon SC Heerenveen
78' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Koning voor V. Elm SC Heerenveen
85' Wissel Willem II Wissel J. Livramento voor A. Swinkels Willem II
93' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Demouge Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - SC Heerenveen
Opstellingen Willem II - SC Heerenveen
De opstellingen van Willem II en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels SC Heerenveen
13 Tarik Elyounoussi
40 Samir Fazli
37
Voorbeschouwing Willem II - SC Heerenveen

Willem II en SC Heerenveen treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 21 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Willem II. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.