Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (3-1) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 14 maart 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Willem II het zondag 14 maart 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Demouge. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Willem II dat via A. Adeleye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Nijland dacht na 57 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Sparta Rotterdam via R. Poepon, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Sparta Rotterdam
3
1
LIVE Willem II - Sparta Rotterdam 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Demouge Willem II
10' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor E. Duplan Sparta Rotterdam
23' Wissel Willem II Wissel G. Sheotahul voor S. Boutahar Willem II
24' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. van der Struijk Willem II
33' Eigen doelpunt Willem II Eigen doelpunt A. Adeleye Willem II
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. van Gessel voor A. Adeleye Sparta Rotterdam
57' Penalty Willem II Penalty S. Nijland Willem II
60' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Knol Sparta Rotterdam
62' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Godee voor E. Duplan Sparta Rotterdam
71' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Bruma Willem II
84' Wissel Willem II Wissel M. Pereira voor F. van der Struijk Willem II
86' Penalty Sparta Rotterdam Penalty R. Poepon Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Sparta Rotterdam
Opstellingen Willem II - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Willem II en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Rotterdam
4
15 Joey Godee
Voorbeschouwing Willem II - Sparta Rotterdam

Willem II en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Sparta Rotterdam in de Eredivisie vond plaats op 15 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 3 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Willem II. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.