Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (2-1) || Eredivisie 2009/2010

Zaterdag 27 februari 2010 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Willem II het zaterdag 27 februari 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en VVV Venlo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van Gonzalo García. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut moest D. van Dinter van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Willem II verder met een speler minder. In de 31e minuut moest VVV-Venlo verder met een man minder nadat S. Calabro een rode kaart had gekregen. Het lukte Willem II in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 42e minuut scoorde Willem II via J. van der Heijden, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist Willem II via F. Demouge de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - VVV Venlo
2
1
LIVE Willem II - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Gonzalo García VVV-Venlo
14' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Paauwe VVV-Venlo
18' Rode kaart Willem II Rode kaart voor D. van Dinter Willem II
31' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor S. Calabro VVV-Venlo
41' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
42' Doelpunt Willem II Doelpunt J. van der Heijden Willem II
46' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Uchebo voor Gonzalo García VVV-Venlo
55' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Demouge Willem II
56' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Demouge Willem II
56' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Van Dessel voor K. Leemans VVV-Venlo
60' Wissel VVV-Venlo Wissel Diogo Viana voor A. Ahahaoui VVV-Venlo
68' Wissel Willem II Wissel M. Bruma voor F. van der Struijk Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - VVV Venlo
Opstellingen Willem II - VVV Venlo
De opstellingen van Willem II en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Willem II - VVV Venlo

Willem II en VVV Venlo treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 4 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Willem II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.