Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Burnley (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 23 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki (Pireás (Piraeus)) in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Burnley (3-1)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 3-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door K. Fortounis, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Wood in de 33e minuut zorgde er even later voor dat Burnley weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 49e minuut zette A. Bouchalakis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Olympiakos Piraeus de leiding in de wedstrijd nam.

In de 60e minuut moest Burnley verder met een man minder, nadat B. Gibson een tweede gele kaart kreeg. In de 60e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Olympiakos Piraeus speler K. Fortounis.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Olympiakos Piraeus.

LIVE Olympiakos Piraeus - Burnley 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt K. Fortounis Olympiakos Piraeus 1-0
32' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
33' Penalty Burnley Penalty C. Wood Burnley 1-1
44' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor L. Christodoulopoulos Olympiakos Piraeus
47' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Guðmunds­son Burnley
48' Gele kaart Burnley Gele kaart voor B. Gibson Burnley
48' Gele kaart Burnley Gele kaart voor S. Ward Burnley
49' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt A. Bouchalakis met assist van K. Fortounis Olympiakos Piraeus 2-1
60' Tweede gele kaart Burnley Tweede gele kaart voor B. Gibson Burnley
60' Penalty Olympiakos Piraeus Penalty K. Fortounis Olympiakos Piraeus 3-1
62' Wissel Burnley Wissel J. Tarkowski voor C. Wood Burnley
66' Wissel Burnley Wissel A. Lennon voor S. Ward Burnley
76' Gele kaart Burnley Gele kaart voor C. Taylor Burnley
76' Wissel Burnley Wissel S. Vokes voor J. Guðmunds­son Burnley
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Ansarifard voor L. Christodoulopoulos Olympiakos Piraeus
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel I. Fetfatzidis voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Burnley
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Burnley
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.