Nabeschouwing Servette - Reims (0-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 20:45 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Servette het donderdag 17 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Genève in Carouge.

Via de Servette - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servette - Reims (0-1)

Het Europa League duel tussen Servette en Reims is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Reims kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van V. Berisha. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Reims.

LIVE Servette - Reims 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servette - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Reims Doelpunt V. Berisha met assist van D. Kutesa Reims 0-1
43' Gele kaart Reims Gele kaart voor X. Chavalerin Reims
46' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Cassama Reims
46' Wissel Servette Wissel K. Kone voor V. Tasar Servette
65' Wissel Reims Wissel K. Sierhuis voor D. Kutesa Reims
67' Gele kaart Reims Gele kaart voor W. Faes Reims
74' Wissel Servette Wissel A. Schalk voor K. Imeri Servette
80' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor M. Cassama Reims
83' Gele kaart Reims Gele kaart voor E. B. Toure Reims
85' Wissel Servette Wissel M. Diallo voor A. Mendy Servette
92' Wissel Reims Wissel A. Zeneli voor B. Dia Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Servette - Reims
Opstellingen Servette - Reims
De opstellingen van Servette en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servette gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.