Nabeschouwing Astana - Jablonec (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 8 november 2018 - 16:50 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Astana het donderdag 8 november 2018 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Jablonec. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Jablonec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Jablonec (2-1)

Het Europa League duel tussen Astana en Jablonec is onder leiding van scheidsrechter Istvan Vad II geëindigd in een 2-1 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Pedro Henrique, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Zainutdinov zorgde ervoor dat Jablonec op 1-1 kwam te staan in de 41e minuut. In de 88e minuut zette E. Postnikov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Astana de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Istvan Vad II, waardoor Astana een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Astana - Jablonec 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Jablonec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Astana Doelpunt Pedro Henrique met assist van B. Zainutdinov Astana 1-0
28' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor V. Jovović Jablonec
41' Eigen doelpunt Jablonec Eigen doelpunt B. Zainutdinov Jablonec 1-1
55' Gele kaart Astana Gele kaart voor Pedro Henrique Astana
61' Wissel Astana Wissel R. Janga voor J. Kabananga Astana
71' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor R. Almeyda Astana
72' Wissel Jablonec Wissel M. Kratochvíl voor E. Sobol Jablonec
78' Gele kaart Astana Gele kaart voor M. Aničić Astana
80' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor Pedro Henrique Astana
88' Doelpunt Astana Doelpunt E. Postnikov met assist van M. Tomasov Astana 2-1
89' Wissel Jablonec Wissel V. Kubista voor V. Jovović Jablonec
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Jablonec
Opstellingen Astana - Jablonec
De opstellingen van Astana en Jablonec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jablonec zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.