Nabeschouwing Accrington Stanley - Crewe Alexandra (0-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Accrington Stanley het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Crewe Alexandra (0-2)

Het FA Cup duel tussen Accrington Stanley en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-2 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door C. Kirk, waarmee Crewe Alexandra met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 67e minuut voor dat Crewe Alexandra via C. Porter op 0-2 kwam te staan. In de 77e minuut moest Accrington Stanley verder met een man minder nadat M. Hughes een rode kaart had gekregen. Het lukte Crewe Alexandra in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Crewe Alexandra.

LIVE Accrington Stanley - Crewe Alexandra 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Opoku Accrington Stanley
47' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Kirk met assist van P. Green Crewe Alexandra 0-1
45' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Charles voor S. McConville Accrington Stanley
67' Penalty Crewe Alexandra Penalty C. Porter Crewe Alexandra 0-2
69' Wissel Accrington Stanley Wissel W. Carvalho voor C. Johnson Accrington Stanley
69' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor W. Jaaskelainen Crewe Alexandra
74' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Sykes voor J. Opoku Accrington Stanley
77' Rode kaart Accrington Stanley Rode kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
83' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Lowery Crewe Alexandra
86' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor W. Carvalho Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Crewe Alexandra
Opstellingen Accrington Stanley - Crewe Alexandra
De opstellingen van Accrington Stanley en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.