Nabeschouwing Billericay Town - Sutton United (5-2) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Billericay Town het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sutton United. De wedstrijd wordt gespeeld in AGP Arena in Billericay.

Via de Billericay Town - Sutton United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Billericay Town - Sutton United (5-2)

Het FA Cup duel tussen Billericay Town en Sutton United is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 5-2 overwinning voor Billericay Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door H. Beautyman, waarmee Sutton United met 0-1 de leiding nam. Billericay Town kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Robinson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette S. Deering zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Billericay Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor Billericay Town vergroot nadat J. Robinson de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 49e minuut nadat O. Alfa namens Billericay Town de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 55e minuut was het T. Wright van Sutton United wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Billericay Town mocht in de 98e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Brook bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Billericay Town.

LIVE Billericay Town - Sutton United 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Billericay Town - Sutton United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sutton United Doelpunt H. Beautyman Sutton United 0-1
21' Doelpunt Billericay Town Doelpunt J. Robinson Billericay Town 1-1
32' Doelpunt Billericay Town Doelpunt S. Deering Billericay Town 2-1
39' Doelpunt Billericay Town Doelpunt J. Robinson Billericay Town 3-1
49' Doelpunt Billericay Town Doelpunt O. Alfa Billericay Town 4-1
55' Doelpunt Sutton United Doelpunt T. Wright Sutton United 4-2
98' Doelpunt Billericay Town Doelpunt Billericay Town 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Billericay Town - Sutton United
Opstellingen Billericay Town - Sutton United

Voorbeschouwing Billericay Town - Sutton United

Billericay Town en Sutton United spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Brook en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Billericay Town en Sutton United in de FA Cup vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sutton United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Billericay Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Billericay Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.