Nabeschouwing Brentford - Leicester City (0-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 13:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Brentford het zaterdag 25 januari 2020 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Leicester City (0-1)

Het FA Cup duel tussen Brentford en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Leicester City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van K. Iheanacho. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Leicester City.

LIVE Brentford - Leicester City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Leicester City Doelpunt K. Iheanacho met assist van J. Justin Leicester City 0-1
46' Wissel Brentford Wissel J. Da Silva voor K. Mokotjo Brentford
68' Wissel Leicester City Wissel K. Dewsbury-Hall voor K. Iheanacho Leicester City
78' Wissel Brentford Wissel R. Henry voor D. Thompson Brentford
78' Wissel Leicester City Wissel J. Maddison voor D. Gray Leicester City
82' Wissel Brentford Wissel B. Mbeumo voor J. Valencia Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Leicester City
Opstellingen Brentford - Leicester City
De opstellingen van Brentford en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Brentford - Leicester City

Brentford en Leicester City spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brentford en Leicester City elkaar treffen in de FA Cup.