Nabeschouwing Bristol City - Shrewsbury Town (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 13:31 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Bristol City het zaterdag 4 januari 2020 om 13:31 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Shrewsbury Town (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol City en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door F. Diedhiou, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Goss, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol City - Shrewsbury Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van N. Eliasson Bristol City 1-0
48' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Goss Shrewsbury Town 1-1
52' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
60' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor J. Dasilva Bristol City
61' Wissel Bristol City Wissel A. Weimann voor M. Watkins Bristol City
66' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor D. Udoh Shrewsbury Town
74' Wissel Bristol City Wissel N. Baker voor T. Kalas Bristol City
83' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Moore Bristol City
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel C. Lang voor R. Giles Shrewsbury Town
94' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Love Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Shrewsbury Town
Opstellingen Bristol City - Shrewsbury Town
De opstellingen van Bristol City en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.