Nabeschouwing Bristol Rovers - Bromley (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 13:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Bristol Rovers het zondag 10 november 2019 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Bromley.

Via de Bristol Rovers - Bromley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Bromley (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Bromley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door L. Leahy, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Bromley het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk C. Bush die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol Rovers - Bromley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Bromley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Wissel Bromley Wissel J. Rees voor L. Coulson Bromley
56' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Nichols voor V. Adeboyejo Bristol Rovers
56' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Clarke-Harris voor T. Smith Bristol Rovers
60' Wissel Bromley Wissel S. Wood voor R. Edmonds-Green Bromley
61' Wissel Bromley Wissel A. Clifton voor A. Mekki Bromley
62' Gele kaart Bromley Gele kaart voor J. Kizzi Bromley
67' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
77' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Leahy voor A. Rodman Bristol Rovers
78' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. Leahy met assist van L. Sercombe Bristol Rovers 1-0
83' Doelpunt Bromley Doelpunt C. Bush Bromley 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Bromley
Opstellingen Bristol Rovers - Bromley
De opstellingen van Bristol Rovers en Bromley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bromley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.