Nabeschouwing Coventry City - Bristol Rovers (3-0) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 14 januari 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Coventry City het dinsdag 14 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Coventry City - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Bristol Rovers (3-0)

Het FA Cup duel tussen Coventry City en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 3-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Coventry City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Biamou. Coventry City vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Pask op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Coventry City, waarmee M. Biamou zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Coventry City een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Coventry City - Bristol Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Biamou met assist van C. OHare Coventry City 1-0
22' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Craig Bristol Rovers
46' Wissel Bristol Rovers Wissel V. Adeboyejo voor T. Holmes-Dennis Bristol Rovers
50' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Pask met assist van C. OHare Coventry City 2-0
56' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Biamou met assist van L. Walsh Coventry City 3-0
60' Wissel Coventry City Wissel J. Jones voor C. OHare Coventry City
62' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Kelly voor C. Hargreaves Bristol Rovers
69' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor R. Menayese Bristol Rovers
71' Wissel Coventry City Wissel J. Eccles voor L. Walsh Coventry City
84' Wissel Bristol Rovers Wissel O. Clarke voor E. Upson Bristol Rovers
85' Wissel Coventry City Wissel J. Shipley voor K. McFadzean Coventry City
94' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor O. Clarke Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Bristol Rovers
Opstellingen Coventry City - Bristol Rovers
De opstellingen van Coventry City en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.