Nabeschouwing Crawley Town - Scunthorpe United (4-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Crawley Town het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Checkatrade.com Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Scunthorpe United (4-1)

Het FA Cup duel tussen Crawley Town en Scunthorpe United is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 4-1 overwinning voor Crawley Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Nadesan, waarmee Crawley Town met 1-0 de leiding nam. Scunthorpe United kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Colclough, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette R. Grego-Cox zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Crawley Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Crawley Town vergroot nadat A. Nathaniel-George de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 96e minuut wist R. Grego-Cox namens Crawley Town de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lee Swabey bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Crawley Town.

LIVE Crawley Town - Scunthorpe United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor M. Lund Scunthorpe United
35' Doelpunt Crawley Town Doelpunt A. Nadesan Crawley Town 1-0
65' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Novak voor Y. Songoo Scunthorpe United
70' Wissel Crawley Town Wissel A. Nathaniel-George voor A. Nadesan Crawley Town
76' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Eisa voor J. Proctor Scunthorpe United
79' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt R. Colclough Scunthorpe United 1-1
82' Doelpunt Crawley Town Doelpunt R. Grego-Cox met assist van P. Camara Crawley Town 2-1
87' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor R. McArdle Scunthorpe United
94' Doelpunt Crawley Town Doelpunt A. Nathaniel-George met assist van P. Camara Crawley Town 3-1
96' Doelpunt Crawley Town Doelpunt R. Grego-Cox Crawley Town 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Scunthorpe United
Opstellingen Crawley Town - Scunthorpe United
De opstellingen van Crawley Town en Scunthorpe United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Scunthorpe United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.