Nabeschouwing Eastleigh - Welling United (4-2) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Eastleigh het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Welling United. De wedstrijd wordt gespeeld in Silverlake Stadium in Eastleigh.

Via de Eastleigh - Welling United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eastleigh - Welling United (4-2)

Het FA Cup duel tussen Eastleigh en Welling United is onder leiding van scheidsrechter Matthew Russell geëindigd in een 4-2 overwinning voor Eastleigh. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Rendell, waarmee Eastleigh met 1-0 de leiding nam. Welling United kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Coombes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette B. Williamson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Eastleigh de leiding in de wedstrijd nam.

S. Rendell zette Eastleigh even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Matthew Russell toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 55e minuut nadat T. Bearwish namens Eastleigh de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Welling United speler A. Cook, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matthew Russell bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Eastleigh.

LIVE Eastleigh - Welling United 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eastleigh - Welling United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Eastleigh Doelpunt S. Rendell Eastleigh 1-0
21' Doelpunt Welling United Doelpunt A. Coombes Welling United 1-1
29' Doelpunt Eastleigh Doelpunt B. Williamson Eastleigh 2-1
51' Penalty Eastleigh Penalty S. Rendell Eastleigh 3-1
55' Doelpunt Eastleigh Doelpunt T. Bearwish Eastleigh 4-1
87' Doelpunt Welling United Doelpunt A. Cook Welling United 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Eastleigh - Welling United
Opstellingen Eastleigh - Welling United

Voorbeschouwing Eastleigh - Welling United

Eastleigh en Welling United spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew Russell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eastleigh en Welling United in de FA Cup vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.