Nabeschouwing Ebbsfleet United - Notts County (2-3) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Ebbsfleet United het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Notts County. De wedstrijd wordt gespeeld in Stonebridge Road in Northfleet.

Via de Ebbsfleet United - Notts County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ebbsfleet United - Notts County (2-3)

Het FA Cup duel tussen Ebbsfleet United en Notts County is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 2-3 overwinning voor Notts County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Payne, waarmee Ebbsfleet United met 1-0 de leiding nam. Notts County kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Wootton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette K. Wootton zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Notts County de leiding in de wedstrijd nam.

G. Ugwu zette Ebbsfleet United even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Carl Brook toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Notts County dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Turner de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Brook bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Notts County.

LIVE Ebbsfleet United - Notts County 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ebbsfleet United - Notts County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Ebbsfleet United Doelpunt J. Payne Ebbsfleet United 1-0
34' Doelpunt Notts County Doelpunt K. Wootton Notts County 1-1
45' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor A. Lawless Ebbsfleet United
58' Doelpunt Notts County Doelpunt K. Wootton Notts County 1-2
63' Gele kaart Notts County Gele kaart voor M. Rose Notts County
63' Wissel Ebbsfleet United Wissel J. Umerah voor A. Lawless Ebbsfleet United
64' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor A. Blackman Ebbsfleet United
67' Wissel Ebbsfleet United Wissel F. Sutherland voor A. Egan Ebbsfleet United
82' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor J. King Ebbsfleet United
89' Penalty Ebbsfleet United Penalty G. Ugwu Ebbsfleet United 2-2
93' Doelpunt Notts County Doelpunt B. Turner Notts County 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ebbsfleet United - Notts County
Opstellingen Ebbsfleet United - Notts County
De opstellingen van Ebbsfleet United en Notts County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ebbsfleet United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Notts County zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.