Nabeschouwing Ebbsfleet United - Woking (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Ebbsfleet United het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Woking. De wedstrijd wordt gespeeld in Stonebridge Road in Northfleet.

Via de Ebbsfleet United - Woking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ebbsfleet United - Woking (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Ebbsfleet United en Woking geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Reid, waarmee Ebbsfleet United met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Kretzschmar in de 90e minuut zorgde er even later voor dat Woking weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Ebbsfleet United - Woking
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
59
61
Gevaarlijke aanvallen
41
36
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Ebbsfleet United - Woking 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ebbsfleet United - Woking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Ebbsfleet United Doelpunt A. Reid Ebbsfleet United 1-0
90' Penalty Woking Penalty M. Kretzschmar Woking 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ebbsfleet United - Woking
Opstellingen Ebbsfleet United - Woking

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ebbsfleet United - Woking

Ebbsfleet United en Woking spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Reeves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ebbsfleet United en Woking in de FA Cup vond plaats op 20 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ebbsfleet United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Ebbsfleet United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Woking slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ebbsfleet United 2
Winst Woking 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Ebbsfleet United - Woking Opstelling Ebbsfleet United Opstelling Woking Live Ebbsfleet United - Woking Live Ebbsfleet United - Woking kijken Ebbsfleet United - Woking kijken Live Ebbsfleet United - Woking stream Ebbsfleet United - Woking Fox Sports Nabeschouwing Ebbsfleet United - Woking Uitslag Ebbsfleet United - Woking Statistieken Ebbsfleet United - Woking FA Cup 2019/2020 Ebbsfleet United - Woking wedden Ebbsfleet United - Woking gokken Ebbsfleet United - Woking Unibet