Nabeschouwing Fleetwood Town - Portsmouth (1-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 18:31 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Fleetwood Town het zaterdag 4 januari 2020 om 18:31 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Portsmouth (1-2)

Het FA Cup duel tussen Fleetwood Town en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 1-2 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door J. Bolton, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Harness op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. McAleny. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fleetwood Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Edwards, waardoor Portsmouth een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Portsmouth 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor S. Raggett Portsmouth
46' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Evans Fleetwood Town
66' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Bolton met assist van R. Curtis Portsmouth 0-1
71' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van C. Burgess Portsmouth 0-2
73' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Sowerby voor P. Coutts Fleetwood Town
81' Wissel Portsmouth Wissel B. Close voor S. Seddon Portsmouth
82' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Saunders voor P. Madden Fleetwood Town
83' Wissel Fleetwood Town Wissel C. McAleny voor A. Eastham Fleetwood Town
91' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. McAleny met assist van K. Dempsey Fleetwood Town 1-2
93' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Walkes Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Portsmouth
Opstellingen Fleetwood Town - Portsmouth
De opstellingen van Fleetwood Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.