Nabeschouwing Gateshead - Oldham Athletic (1-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 13:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Gateshead het zondag 10 november 2019 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic.

Via de Gateshead - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gateshead - Oldham Athletic (1-2)

Het FA Cup duel tussen Gateshead en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oldham Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door F. Morais, waarmee Oldham Athletic met 0-1 de leiding nam. Gateshead kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Agnew, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette J. Smith zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oldham Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joshua Smith, waardoor Oldham Athletic een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Gateshead - Oldham Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gateshead - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Oldham Athletic Wissel M. Maouche voor C. Missilou Oldham Athletic
28' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt F. Morais Oldham Athletic 0-1
53' Doelpunt Gateshead Doelpunt L. Agnew Gateshead 1-1
58' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor C. McCann Oldham Athletic
60' Wissel Oldham Athletic Wissel M. Sylla voor C. Eagles Oldham Athletic
70' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor T. Egert Oldham Athletic
76' Wissel Oldham Athletic Wissel Z. Mills voor T. Egert Oldham Athletic
77' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt J. Smith Oldham Athletic 1-2
79' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor A. Iacovitti Oldham Athletic
83' Wissel Gateshead Wissel J. Preston voor L. Agnew Gateshead
Video hoogtepunten en samenvatting Gateshead - Oldham Athletic
Opstellingen Gateshead - Oldham Athletic
De opstellingen van Gateshead en Oldham Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gateshead gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oldham Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.