Nabeschouwing Leicester City - Wigan Athletic (2-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 18:31 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Leicester City het zaterdag 4 januari 2020 om 18:31 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Holmes Park in Leicester.

Via de Leicester City - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Wigan Athletic (2-0)

Het FA Cup duel tussen Leicester City en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Pearce zette Leicester City op een 1-0 voorsprong in de 19e minuut van de wedstrijd. Leicester City vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Barnes op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Leicester City - Wigan Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Eigen doelpunt Leicester City Eigen doelpunt T. Pearce Leicester City 1-0
25' Wissel Leicester City Wissel C. Soyuncu voor W. Morgan Leicester City
40' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes met assist van B. Chilwell Leicester City 2-0
45' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Lowe voor D. Sterling Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Gelhardt voor J. Windass Wigan Athletic
67' Wissel Leicester City Wissel C. Fuchs voor F. Benkovic Leicester City
77' Wissel Leicester City Wissel W. Ndidi voor N. Mendy Leicester City
81' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Robinson voor T. Pearce Wigan Athletic
93' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor S. Morsy Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Wigan Athletic
Opstellingen Leicester City - Wigan Athletic
De opstellingen van Leicester City en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.