Nabeschouwing Leyton Orient - Maldon & Tiptree (1-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 13:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Leyton Orient het zondag 10 november 2019 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Maldon & Tiptree. De wedstrijd wordt gespeeld in The H2T Group Stadium in London.

Via de Leyton Orient - Maldon & Tiptree live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Maldon & Tiptree (1-2)

Het FA Cup duel tussen Leyton Orient en Maldon & Tiptree is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-2 overwinning voor Maldon & Tiptree. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door D. Parish, waarmee Maldon & Tiptree met 0-1 de leiding nam. Maldon & Tiptree vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Slew op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Leyton Orient de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Dayton. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Leyton Orient kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 84e minuut werd D. Parish van Maldon & Tiptree met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Maldon & Tiptree het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Maldon & Tiptree een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Leyton Orient - Maldon & Tiptree 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Maldon & Tiptree teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor M. Harrold Leyton Orient
18' Gele kaart Maldon & Tiptree Gele kaart voor L. Dombaxe Maldon & Tiptree
28' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor J. Maguire-Drew Leyton Orient
43' Doelpunt Maldon & Tiptree Doelpunt D. Parish met assist van C. Hughes Maldon & Tiptree 0-1
59' Wissel Leyton Orient Wissel J. Dayton voor L. Dennis Leyton Orient
62' Gele kaart Maldon & Tiptree Gele kaart voor K. Awotwi Maldon & Tiptree
63' Wissel Maldon & Tiptree Wissel B. Cracknell voor K. Awotwi Maldon & Tiptree
65' Doelpunt Maldon & Tiptree Doelpunt J. Slew met assist van L. Dombaxe Maldon & Tiptree 0-2
67' Gele kaart Maldon & Tiptree Gele kaart voor J. Slew Maldon & Tiptree
67' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt J. Dayton met assist van M. Harrold Leyton Orient 1-2
71' Wissel Maldon & Tiptree Wissel L. Akins voor Q. Gordon Maldon & Tiptree
74' Wissel Leyton Orient Wissel J. Alabi voor S. Ling Leyton Orient
78' Wissel Leyton Orient Wissel D. Gorman voor J. Dayton Leyton Orient
84' Rode kaart Maldon & Tiptree Rode kaart voor D. Parish Maldon & Tiptree
87' Wissel Maldon & Tiptree Wissel S. Coombes voor J. Slew Maldon & Tiptree
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Maldon & Tiptree
Opstellingen Leyton Orient - Maldon & Tiptree
De opstellingen van Leyton Orient en Maldon & Tiptree zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Maldon & Tiptree zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.