Nabeschouwing Manchester United - Wolverhampton Wanderers (1-0) || FA Cup 2019/2020

Woensdag 15 januari 2020 - 20:45 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Manchester United het woensdag 15 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Wolverhampton Wanderers (1-0)

Het FA Cup duel tussen Manchester United en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 1-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door J. Mata, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Manchester United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Manchester United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Goals
1
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
125
112
Gevaarlijke aanvallen
59
55
Passes
556
414
Overtredingen
5
10
Buitenspel
3
3
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Manchester United - Wolverhampton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Fred Manchester United
59' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
64' Wissel Manchester United Wissel A. Pereira voor M. Greenwood Manchester United
64' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor D. James Manchester United
67' Doelpunt Manchester United Doelpunt J. Mata met assist van A. Martial Manchester United 1-0
71' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
74' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor H. Maguire Manchester United
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor Jonny Wolverhampton Wanderers
80' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor M. Rashford Manchester United
84' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
88' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel O. Buur voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Manchester United - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Manchester United en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ole Gunnar Solskjær
Wissels Manchester United
# Speler Pos.
13 Lee Grant K
20 José Diogo Dalot Teixeira V
4 Phil Jones V
14 Jesse Lingard M
15 Andreas Hoelgebaum Pereira M
10 Marcus Rashford A
44 Tahith Chong A
Formatie 3-4-3
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Manchester United - Wolverhampton Wanderers

Manchester United en Wolverhampton Wanderers spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Wolverhampton Wanderers in de FA Cup vond plaats op 4 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Manchester United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Manchester United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Manchester United 0
Winst Wolverhampton Wanderers 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Manchester United - Wolverhampton Wanderers Opstelling Manchester United Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Manchester United - Wolverhampton Wanderers Live Manchester United - Wolverhampton Wanderers kijken Manchester United - Wolverhampton Wanderers kijken Live Manchester United - Wolverhampton Wanderers stream Manchester United - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Manchester United - Wolverhampton Wanderers Uitslag Manchester United - Wolverhampton Wanderers Statistieken Manchester United - Wolverhampton Wanderers FA Cup 2019/2020 Manchester United - Wolverhampton Wanderers wedden Manchester United - Wolverhampton Wanderers gokken Manchester United - Wolverhampton Wanderers Unibet