Nabeschouwing Millwall - Newport County (3-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 13:31 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Millwall het zaterdag 4 januari 2020 om 13:31 uur in eigen huis op tegen Newport County. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Newport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Newport County (3-0)

Het FA Cup duel tussen Millwall en Newport County is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 3-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Smith, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 64e minuut voor dat Millwall via C. Mahoney op 2-0 kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Millwall, waarmee T. Bradshaw zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Millwall een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Millwall - Newport County 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Newport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Millwall Doelpunt M. Smith met assist van C. Mahoney Millwall 1-0
59' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor M. Smith Millwall
64' Penalty Millwall Penalty C. Mahoney Millwall 2-0
71' Gele kaart Newport County Gele kaart voor G. Nurse Newport County
74' Wissel Newport County Wissel C. Whitely voor R. Haynes Newport County
76' Gele kaart Newport County Gele kaart voor S. Bennett Newport County
77' Gele kaart Newport County Gele kaart voor J. Labadie Newport County
79' Wissel Millwall Wissel S. Ferguson voor J. Skalak Millwall
80' Wissel Newport County Wissel M. Dolan voor J. Labadie Newport County
80' Wissel Newport County Wissel L. Collins voor T. Abrahams Newport County
82' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Bradshaw met assist van J. McCarthy Millwall 3-0
83' Wissel Millwall Wissel J. Brown voor J. McCarthy Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Newport County
Opstellingen Millwall - Newport County
De opstellingen van Millwall en Newport County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Newport County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.