Nabeschouwing Nantwich Town - Fylde (0-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Nantwich Town het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fylde. De wedstrijd wordt gespeeld in The Weaver Stadium in Nantwich.

Via de Nantwich Town - Fylde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantwich Town - Fylde (0-1)

Het FA Cup duel tussen Nantwich Town en Fylde is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fylde. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door R. Croasdale, waarmee Fylde met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fylde.

LIVE Nantwich Town - Fylde 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantwich Town - Fylde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Fylde Doelpunt R. Croasdale Fylde 0-1
63' Wissel Fylde Wissel N. Haughton voor D. Bradley Fylde
73' Wissel Fylde Wissel M. Yeates voor M. Kosylo Fylde
77' Wissel Nantwich Town Wissel J. Mwasile voor J. Lawrie Nantwich Town
83' Wissel Nantwich Town Wissel V. Schousboe voor L. Walsh Nantwich Town
84' Wissel Fylde Wissel T. Hornby-Forbes voor J. Williams Fylde
87' Wissel Nantwich Town Wissel C. McDonald voor J. Malkin Nantwich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Nantwich Town - Fylde
Opstellingen Nantwich Town - Fylde
De opstellingen van Nantwich Town en Fylde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantwich Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fylde zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.