Nabeschouwing Newcastle United - Rochdale (4-1) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 14 januari 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Newcastle United het dinsdag 14 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Rochdale (4-1)

Het FA Cup duel tussen Newcastle United en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 4-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van E. OConnell zette Newcastle United op een 1-0 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. Newcastle United vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Longstaff op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Newcastle United, waarmee M. Almiron zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Newcastle United geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Joelinton. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist J. Williams namens Rochdale de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Scott bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Newcastle United.

LIVE Newcastle United - Rochdale 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Newcastle United Eigen doelpunt E. OConnell Newcastle United 1-0
20' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Longstaff met assist van M. Ritchie Newcastle United 2-0
26' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Almiron met assist van K. Darlow Newcastle United 3-0
46' Wissel Rochdale Wissel J. Lynch voor R. Sanchez Rochdale
57' Wissel Newcastle United Wissel T. Allan voor J. Lascelles Newcastle United
62' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor M. Almiron Newcastle United
69' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor R. Norrington-Davies Rochdale
69' Wissel Newcastle United Wissel J. Shelvey voor M. Ritchie Newcastle United
75' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Ryan Rochdale
79' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor C. Camps Rochdale
82' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Joelinton met assist van T. Allan Newcastle United 4-0
84' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor T. Allan Newcastle United
86' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Williams Rochdale 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Rochdale
Opstellingen Newcastle United - Rochdale
De opstellingen van Newcastle United en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.