Nabeschouwing Newport County - Grimsby Town (2-0) || FA Cup 2019/2020

Woensdag 20 november 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Newport County het woensdag 20 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Grimsby Town.

Via de Newport County - Grimsby Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newport County - Grimsby Town (2-0)

Het FA Cup duel tussen Newport County en Grimsby Town is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 2-0 overwinning voor Newport County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door P. Amond, waarmee Newport County met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg M. Pollock van Grimsby Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Grimsby Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Newport County via een goal van J. Labadie in de 92e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Newport County.

LIVE Newport County - Grimsby Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newport County - Grimsby Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Newport County Gele kaart voor T. Abrahams Newport County
50' Doelpunt Newport County Doelpunt P. Amond met assist van C. Whitely Newport County 1-0
52' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor A. Rose Grimsby Town
55' Wissel Grimsby Town Wissel H. Cardwell voor M. Green Grimsby Town
75' Wissel Newport County Wissel J. Matt voor C. Whitely Newport County
79' Wissel Grimsby Town Wissel H. Clifton voor A. Rose Grimsby Town
80' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor M. Pollock Grimsby Town
82' Wissel Grimsby Town Wissel E. Whitehouse voor E. Hewitt Grimsby Town
85' Gele kaart Newport County Gele kaart voor J. Sheehan Newport County
90' Wissel Newport County Wissel M. Dolan voor P. Amond Newport County
91' Tweede gele kaart Grimsby Town Tweede gele kaart voor M. Pollock Grimsby Town
92' Doelpunt Newport County Doelpunt J. Labadie Newport County 2-0
94' Wissel Newport County Wissel D. Poleon voor T. Abrahams Newport County
Video hoogtepunten en samenvatting Newport County - Grimsby Town
Opstellingen Newport County - Grimsby Town
De opstellingen van Newport County en Grimsby Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newport County gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Grimsby Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.