Nabeschouwing Portsmouth - Barnsley (4-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Portsmouth het zaterdag 25 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Barnsley (4-2)

Het FA Cup duel tussen Portsmouth en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 4-2 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door B. Close, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Marquis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Woodrow.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Portsmouth vergroot nadat R. Curtis de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat C. Burgess namens Portsmouth de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Barnsley speler C. Chaplin, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Scott bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Barnsley 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Close met assist van A. Cannon Portsmouth 1-0
46' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Marquis met assist van S. Seddon Portsmouth 2-0
46' Wissel Barnsley Wissel A. Mowatt voor L. Thomas Barnsley
60' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 2-1
62' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis met assist van A. Bass Portsmouth 3-1
69' Wissel Barnsley Wissel K. Dougall voor A. Halme Barnsley
76' Doelpunt Portsmouth Doelpunt C. Burgess met assist van S. Seddon Portsmouth 4-1
78' Wissel Portsmouth Wissel M. Harness voor R. Williams Portsmouth
90' Wissel Portsmouth Wissel G. Evans voor A. Cannon Portsmouth
91' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin Barnsley 4-2
92' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor J. Marquis Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Barnsley
Opstellingen Portsmouth - Barnsley
De opstellingen van Portsmouth en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.